Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Roland Garros’ta heyecan devam ediyor. Turnuvanın beşinci gününde korta çıkan İtalyan tenisçi Jannik Sinner, tek erkekler ikinci turda Fransız rakibi Richard Gasquet ile karşılaştı.
Philippe-Chatrier kortunda oynanan mücadelede genç yıldız Sinner, tecrübesiyle tanınan Gasquet karşısında üstün bir performans sergiledi. Tribün desteğini arkasına alan Fransız raketine rağmen Sinner, maç boyunca oyunun kontrolünü elinde tuttu.
Setleri etkili servisleri ve agresif oyun tarzıyla kazanan İtalyan raket, mücadeleyi 3-0’lık setlerle kazanarak adını üçüncü tura yazdırdı. Bu galibiyetle Sinner, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış oldu.
Turnuvanın favorilerinden biri olarak gösterilen Jannik Sinner, bir sonraki turda zorlu rakiplere karşı mücadele etmeye hazırlanıyor.