Başkan Köymen: ‘Toplumcu Belediyecilik Anlayışımızı Bu Yıl da Geliştirerek Sürdüreceğiz’

Maltepe Belediye Meclisi’nin ocak ayındaki ilk toplantısı yapıldı.

Başkan Köymen: ‘Toplumcu Belediyecilik Anlayışımızı Bu Yıl da Geliştirerek Sürdüreceğiz’
Yayınlama: 05.01.2026
8
A+
A-

Maltepe Belediye Meclisi’nin ocak ayındaki ilk toplantısı yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Maltepe Belediye Başkanı Mimar Esin Köymen, Maltepelilerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik toplumcu belediyecilik anlayışını bu yıl da geliştirerek sürdüreceklerini ifade etti.

Maltepe Belediye Meclisi ocak ayı toplantısının birinci birleşimi, Maltepe Belediye Başkanı Mimar Esin Köymen’in Başkanlığı’nda Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Köymen, ABD’nin Venezuela’daki saldırısını kınadı.

‘TOPLUMCU BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZI GELİŞTİREREK SÜRDÜRECEĞİZ’

Maltepelilerin yeni yılını kutlayan Başkan Köymen,  “Yeni yılın Maltepe’miz için dayanışmanın güçlendiği, birlikte güzel işlere imza attığımız bir yıl olmasını diliyorum. Asfalt serimlerinden altyapı ve üstyapı çalışmalarına kadar yoğun bir biçimde müdürlüklerimizde çalışmalarına devam ediyor. Bütün çalışma arkadaşlarıma emekleri için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. 2026 yılında da Maltepe’miz için birlikte, dayanışma içinde ve kararlılıkla ivmeyi daha da yükselterek daha güzel işler üreteceğimize olan inancım tamdır. Komşularımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik toplumcu belediyecilik anlayışımızı bu yıl da geliştirerek sürdüreceğiz. Bu süreçte verdikleri katkı ve destekler için belediye meclis üyelerine teşekkür ediyor, alınacak kararların Maltepe’miz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

DENETİM KOMİSYONU ÜYELERİ SEÇİLDİ

Toplantıda Belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için Denetim Komisyonu oluşturularak üye seçimi yapıldı. Seçim sonrası Denetim Komisyonu üyeliklerine Osman Savul, Murat Yılmaz, Ali Can Yiğit, Deniz Berk Sayar ve Sinem Çakır seçildi.
 

Toplantı, gündemde yer alan maddelerin ilgili komisyonlarda görüşülmek üzere havale edilmesinin ardından sona erdi. Bir sonraki Meclis toplantısı 9 Ocak Cuma günü saat 10.00’da yapılacak. Toplantı Maltepe Belediyesi’nin X ve Youtube hesaplarından canlı olarak takip edilebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.