Özgür Özel Silivri’ye geldi: İmamoğlu ile görüşüyor!

Özgür Özel Silivri’ye geldi: İmamoğlu ile görüşüyor!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.04.2025
Düzenleme: 27.04.2025 14:33
1
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik artan operasyonlar üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, planladığı tüm etkinlikleri askıya alarak Silivri’ye hareket etti. Özel, Silivri’deki cezaevinde tutuklu bulunan eski Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu ve diğer tutuklularla bir araya geliyor.

Dün sabah erken saatlerde, İBB’ye yönelik yeni bir operasyon dalgası başlatıldı. “Mali suçlar” gerekçesiyle düzenlenen operasyonda, 53 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Gözaltına alınanlar arasında İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Begüm Çelikdelen de bulunuyor. Operasyon kapsamında toplamda 51 kişi gözaltına alındı.

CHP Lideri Özgür Özel, İBB’ye yönelik bu son operasyonun ardından tüm programlarını iptal etti. Manisa ve İzmir’deki etkinliklerini erteleyen Özel, Silivri’ye gelerek Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda Ekrem İmamoğlu ve diğer tutukluları ziyaret ediyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.